Projectontwikkelaars

HB Adviesbureau is een praktisch en resultaatgericht bureau dat helpt uw ambities te realiseren. Of het nu de realisatie van een compleet nieuwe woonwijk is of het uitvoeren van een quickscan, de adviseurs/ingenieurs van HB Adviesbureau hebben de kennis en expertise in huis om u daarbij te ondersteunen. 

Wij zijn in staat om van grof naar fijn te denken en te doen. Het voortraject van ontwikkelingsprojecten vraagt veelal om een helikopterview (grof) waarbij wij het verschil maken door ook het detailniveau (fijn) goed te kennen. Wij doen dit op een praktische en resultaatgerichte wijze die leidt tot financieel doordachte en uitvoerbare adviezen en oplossingen. Vervolgens verzorgen wij de gehele engineering, contractvorming, aanbesteding en desgewenst de begeleiding gedurende de realisatie.

Onze grote regionale kennis, de bekendheid met (medewerkers van) gemeenten, waterschappen en nutsbedrijven maakt dat wij snel en adequaat kunnen handelen en schakelen in het belang van uw project.

Samen met ons zusterbedrijf GP Groot infra B.V. bieden wij u  defull service benadering. Als één veelzijdig infrabedrijf verzorgen wij risicodragend het ontwerp, engineering en realisatie van uw project. Naast efficiency, prijstransparantie en kwaliteit, is de ontzorging van u als opdrachtgever de belangrijkste toegevoegde waarde die wij met onze integrale projectbenadering bieden.