Werken en leren

Klik op de afbeelding voor virtuele tour door kantoor van HB Adviesbureau
 

HB Adviesbureau

Wij zijn een advies- en ingenieursbureau binnen de GP Groot Groep en gevestigd in Alkmaar en Amsterdam. Bij ons combineer je de voordelen van een grote én kleinere organisatie. Door deze constructie maak je deel uit van een fullservice infrabedrijf waar theorie en praktijk samen gaan. Je zit niet vast binnen je eigen werkgebied maar wordt ook uitgedaagd om mee te werken met andere afdelingen/vakgebieden.

Als vooruitstrevend ingenieursbureau hebben wij onze focus op het toepassen van de snelle, technische ontwikkelingen op het gebied van 3D engineering & modelling en BIM, om zo meer toegevoegde waarde aan onze klanten te bieden. Én samen met ons zusterbedrijf GP Groot infra realiseren wij als fullservice infrabedrijf integrale projecten met onze ketenpartners (projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers) waarin BIM een steeds prominentere rol krijgt.

Om onze ambitie te verwezenlijken zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige professionals die een volgende stap in hun carrière willen maken.

Als jij je thuis voelt in een dynamische omgeving met het vizier gericht op de toekomst én je een bijdrage wilt leveren aan de realisatie van onze toekomstige werk- en leefomgeving, dan ben je bij HB Adviesbureau aan het juiste adres.

Momenteel zijn we op zoek naar een:

Lees hier het artikel van onze collega die overstap maakte van aannemerij naar HB Adviesbureau.