Kom ook werken bij HB Adviesbureau.Vergroot je wereld

Werken bij HB Adviesbureau

Als jij je thuis voelt in een dynamische omgeving met het vizier gericht op de toekomst én je een bijdrage wilt leveren aan de realisatie van onze toekomstige werk- en leefomgeving, dan ben je bij HB Adviesbureau aan het juiste adres. Wij zijn een advies- en ingenieursbureau binnen de GP Groot Groep met vestigingen in Alkmaar en Amsterdam. Bij ons combineer je de voordelen van een grote én kleinere organisatie. Met 70 medewerkers werkzaam in ons kantoor in Alkmaar of Amsterdam, zijn we actief op het gebied van infra, sport, milieu en natuur. We zijn een jonge, enthousiaste en nuchtere club mensen die investeert in nieuwe technologieën en innovatie om van daar uit meer toegevoegde waarde aan onze klant te bieden.

Onze vacatures

Alkmaar
Junior Veldwerker
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Werkvoorbereider Civiel – Sport
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Werkvoorbereider Civiel
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Ervaren adviseur bodemonderzoek & -saneringen
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Projectleider Infra
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Directievoerder civiel en sport
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Projectleider integrale projecten openbare ruimte
Alkmaar/Amsterdam, 32-40 uur
Werkvoorbereider Riolering
Alkmaar/Amsterdam, 28-40 uur
Landschapsontwerper

Volop ruimte voor je ontwikkeling

Werken is leren en bijblijven. Daarom krijg je bij ons alle ruimte en kansen voor opleiding en ontwikkeling. Want voor iedereen is een aanzienlijk budget voor scholing beschikbaar. Om je verticaal of horizontaal te ontwikkelen. Zo bepaal je zelf je loopbaan.

Aandacht voor jouw gezondheid.

Gezond werken en leven

Een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving is voor ons van onschatbare waarde. Daarom is er aandacht voor elke medewerker. Mentaal én fysiek. Om gezond en fit te blijven krijg je van ons een bedrijfsfitness abonnement, sportkleding en werkfruit. Ook organiseren we diverse activiteiten om het werkplezier erin te houden.

We zorgen goed voor je

Bedrijfsfitness
met korting sporten

Fietsplan
fiets van de zaak

GP Sportkleding
mooi en comfortabel

GP Tankpas
handig én voordelig

Werkfruit
lekker en gezond

Verzekeringen
met fijne kortingen

Vodafone
ook voor friends & family

Ontwikkeling
workshops en trainingen

Word jij één van onze toekomstige top-stagiairs?

Als erkend leerbedrijf maken we het verschil met persoonlijke begeleiding. We willen je graag iets bijbrengen. En we geven je de ruimte om samen met andere stagiairs binnen de GP Groot groep en onze collega’s te werken aan verbeteringen en nieuwe activiteiten. Bij ons ervaar je alle aspecten van het bedrijfsleven. Je leert op respectvolle en constructieve wijze samen te werken. Zo realiseer je de doelen van de organisatie én die van jezelf. Daardoor ontwikkelen we als bedrijf, maar krijg jij ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij bieden stage- en afstudeerplekken voor:

  • hbo
  • mbo
  • leerwegen BOL en BBL

Met goede begeleiding en een prettige werkomgeving helpen we je op weg. Jij zorgt voor een actieve en leergierige instelling.

Werken bij GP Groot