Toezichthouder openbare verlichting

Zwaag, 32-40 uur

Ben jij een teamplayer die graag zelfstandig werkt?

Door uitbreiding van ons werkgebied en de toenemende vraag voor ondersteuning op het gebied van openbare verlichting zijn wij op zoek naar een toezichthouder die ons gemotiveerde team komt versterken. Als toezichthouder verzorg je namens de opdrachtgever het dagelijks toezicht tijdens de uitvoering van onderhouds-, nieuwbouw en vervangingsprojecten. Je houdt de planning in de gaten en waarborgt de kwaliteit. Waar nodig adviseer je over de noodzaak en kosten van meer-minderwerk en bestekwijzigingen. Je zorgt voor een goede project- en bestekadministratie, onderhoudt contacten met diverse stakeholders en zorgt bij klachten voor een goede afhandeling. Je hebt nauw contact met de directievoerder. Deze ondersteun je bij verslaglegging van (bouw)vergaderingen en je adviseert en rapporteert aan hem bij wijzigingen tijdens de uitvoering.

Je standplaats is Zwaag, maar je bent voornamelijk actief op projecten binnen Noord- en Zuid-Holland.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare verlichting en de geldende duurzaamheidsdoelstellingen hiervoor. De adviseurs en ingenieurs van Infra Light Engineering (ILE) bieden ondersteuning om de openbare verlichting op orde te houden, nieuwe installaties te berekenen en te ontwerpen, revisies te verwerken, actuele beheer- en meerjarenonderhoudsplannen op te stellen en (onderhouds-)werkzaamheden aan te besteden en te begeleiden.  ILE maakt onderdeel uit van GP Groot advies en engineering.

Solliciteer direct

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MBO+ opleiding in bijvoorbeeld elektro- of installatietechniek;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie of bij een aannemer;
  • Kennis van UAV en RAW-systematiek is een vereiste;
  • Je bent daadkrachtig, proactief en omgevingsbewust;
  • Je bent sterk gericht op een goede samenwerking.

Wat je van ons kunt verwachten?

  • Een flexibele en vooral platte organisatie met bevlogen medewerkers;
  • Uitdagende en afwisselende projecten in de regio Noord- en Zuid-Holland;
  • Naast een prima salaris inclusief uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we je een intern opleidingstraject;
  • Natuurlijk een auto van de zaak;
  • Een vrijdagmiddagborrel waar we het even niet over werk hebben.

HB Adviesbureau streeft actief naar een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich welkom voelt. Wij nodigen daarom iedereen die zich kan vinden in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Ben jij onze nieuwe medewerker?

Reageer meteen via de solliciteerbutton! Je kunt je motivatie en cv uploaden, maar je mag ons ook verrassen met, bijvoorbeeld, een filmpje. Hebben we je enthousiast kunnen maken? Nu is het aan jou om ons enthousiast te maken.

Solliciteer direct

Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert?
Neem gerust even contact op met Richard Meijer

Bel of app 06 232 359 70
of mail r.meijer@ilebv.nl