Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid geven waarde aan uw gebouw

De omgeving rondom uw gebouw vormt hét visitekaartje. Het is de eerste indruk die klanten, bezoekers of bewoners krijgen voordat ze de ingang bereiken. Als het gaat om de omgeving rondom een complex met een specifieke groep bewoners, dan snappen we dat we rekening moeten houden met extra wensen en eisen.

Om een passend ontwerp te maken, voeren we uitgebreide gesprekken met u, uw medewerkers, bewoners en verdiepen we ons in uw klanten en bezoekers. Hebben we alle wensen en behoeften in beeld, dan komen we met een eerste ontwerp. Deze stemmen we af en stellen we bij. Om tot een ontwerp te komen dat voldoet aan uw wensen en die van bewoners, cliënten en medewerkers.

Zeker bij een complex met kwetsbare bewoners, steken we veel tijd en aandacht in de behoeften van de doelgroep. Denk hierbij aan een binnenterrein van een gesloten jeugdinrichting of van een zorginstelling voor ouderen, mensen met een (geestelijke) beperking of andere specifieke groepen. Wij voeren uitgebreide gesprekken met begeleiders en gebruikers. Kleuren, vormen, veiligheid, gemak. We gaan in op de kleinste details. Zo zorgen we voor een goed technisch, veilig en aantrekkelijk ontwerp dat is afgestemd op de behoeften van de doelgroep. Ook het ontwerp stemmen we weer uitvoerig af en passen we aan op basis van de feedback. We blijven continu in gesprek. Zo werken we samen met u en de begeleiders in het complex toe naar een definitief ontwerp waar iedereen blij mee is.

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Maithe Vos, landschapsarchitect

Bel 088 472 06 00
of mail m.vos@hbadvies.nl