Groen dat mensen aantrekt

Groenstroken met fraaie bomen, heesters en bosschages, rotondes die eruitzien als groene oases, boomrijke pleinen en vrolijke speelplekken. Wanneer openbaar groen er aantrekkelijk uitziet, komen mensen er vanzelf op af. Maar groen heeft meer functies. Het houdt regenwater langer vast, verhoogt de biodiversiteit en zorgt voor verkoeling bij hitte.

Onze specialisten spelen in op het visuele aspect én op de klimatologische functie. Kleur, hoogte en bloeitijd? We houden er rekening mee. En we kijken naar de praktische kant. Want we snappen dat u de onderhoudskosten zo laag mogelijk wilt houden. En wilt u dat we ons groenontwerp of beplantingsplan uitwerken tot een werkomschrijving of RAW-bestek? Geen probleem. Wij regelen het. En begeleiden u in het proces van aanbesteding.

Beeldbestek en toezicht
Ook het beheer en onderhoud van uw groenvoorziening door ons laten regelen? We hebben ruime ervaring in het opstellen en begeleiden van beeldbestekken. Daarbij houden we u continu op de hoogte van de ontwikkeling van het groen. We geven uw groen de benodigde aandacht en houden het zo op niveau.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Frank Miedema, projectleider

Bel 088 472 06 00
of mail f.miedema@hbadvies.nl