Renovatie maakt topprestaties weer mogelijk

Door intensief gebruik van sportvelden neemt de kwaliteit af. Sporttechnisch worden velden dan minder aantrekkelijk en veilig. Onze specialisten adviseren u over natuur- en kunstgrasvelden en bouwen de oude velden om naar velden waar de energie van afspat.

Gezond natuurgras
Om de kwaliteit te beoordelen, starten we bij renovatie van natuurgras met uitgebreid bodemonderzoek. Op basis van de uitkomsten adviseren onze experts over de aanleg met onderbouwde keuzes voor bijvoorbeeld bodemopbouw- en verbetering, bemesting, grassoort en drainage.

De kracht van kunstgras
Kunstgras wordt al jaren gebruikt. Er zijn veel voorstanders, maar ook veel tegenstanders. Gelukkig gaan de ontwikkelingen snel en wordt de kwaliteit van kunstgras steeds beter. Bij renovatie doen we eerst uitgebreid bodemonderzoek. Zo stellen we de huidige situatie vast. Vervolgens adviseren we u over de onderbouwconstructie, sporttechnische laag en de drainage.

 

We meten de bestaande situatie exact in. Zodat we zeker weten dat het nieuwe veld past. Vervolgens maken we de technische tekeningen. Mét bijbehorende dwarsprofielen zodat de aansluitingen op de bestaande onder- en bovengrondse infrastructuur goed zichtbaar zijn. Daarna stellen we een bestek op. De vrijkomende materialen proberen we vervolgens opnieuw toe te passen zodat er zo weinig mogelijk materialen verloren gaan.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Frank Miedema, projectleider

Bel 088 472 06 00
of mail f.miedema@hbadvies.nl