AV Hera Heerhugowaard

Tijdens de rondgang met Heerhugowaard Sport op de atletiekbaan Hera bleek al snel dat er verschillende gebreken zijn ontstaan. Ook waren er wensen vanuit de club om bepaalde zaken anders in te richten. Het grootste probleem was echter dat de toplaag van de atletiekbaan was versleten. Heerhugowaard Sport heeft HB Adviesbureau gevraagd om de complete engineering en het dagelijks toezicht en directie voor de renovatie van deze atletiek baan te verzorgen.

HB heeft hiervoor de complete engineering verricht die o.a. bestond uit het inmeten van de atletiekbaan, het opstellen van de bestaande- en nieuwe situatietekeningen en het RAW bestek. Ook hebben we de complete aanbesteding voor Heerhugowaard Sport verzorgd waarmee wij onze opdrachtgever zo compleet mogelijk hebben ontzorgd. Na de aanbesteding heeft de aannemer de werkzaamheden onder toezicht van HB Adviesbureau uitgevoerd. Zo is o.a. de complete toplaag van de atletiekbaan vervangen, zijn de verspringbakken aangepast en zijn de kogelstoot- en polstokhoogspringbaan opgeknapt.
HB Adviesbureau heeft tijdens de uitvoering controle gevoerd op de aannemer of die voldeed aan de gevraagde kwaliteit en heeft gestuurd op geld, tijd en risico’s. Het uiteindelijk resultaat is een perfecte rode atletiekbaan waarbij alle partijen zeer tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat.