Duurzame én sfeervolle verlichting

Openbare verlichting heeft meerdere functies. Het brengt sfeer en zorgt voor oriëntatie en sociale veiligheid. Tegelijkertijd moet verlichting zo duurzaam mogelijk zijn. Onze experts gaan de uitdaging graag aan en maken een slim en verantwoord lichtplan dat ook esthetisch aan uw wensen voldoet.

HB Adviesbureau maakt plannen voor zowel functionele verlichting als sfeerverlichting.  Of het nu een plan betreft voor een woonstraat, een winkelcentrum of een park, we snappen dat er een verantwoord lichtniveau nodig is én dat de verlichting zo duurzaam mogelijk moet zijn. Dus maken we veel gebruik van LED-verlichting en de nieuwste armaturen. Zo zorgen wij voor een duurzame én bij het project passende verlichting met een korte terugverdientijd.

HB Adviesbureau helpt u bij lichtberekeningen en verlichtings- en kabelplannen. Ook adviseren we u over materiaalkeuze en zorgen we voor visualisaties. Lichtplannen zijn onderdeel van onze totale dienstverlening en vaak onderdeel van een groter project. We proberen u zo volledig mogelijk te ontzorgen. Door u een totaalpakket te bieden, heeft u maar één aanspreekpunt en verloopt het project soepel en efficiënt.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Peter Aalders, teamleider

Bel 088 472 06 00
of mail p.aalders@hbadvies.nl