Ontwerpen voor optimaal gebruik en enthousiaste gebruikers

Bewoners versus bedrijven. Leven tegenover werken. In woon- en werkgebieden ontstaat vaak een spanningsveld tussen leefbaarheid en bereikbaarheid. HB Adviesbureau begrijpt dat spanningsveld. Onze specialisten leven zich daarom in, in beide werelden en kijken goed naar de wensen en behoeften van alle partijen. Samen met een dosis creativiteit komen we tot een ontwerp waar bewoners en bedrijven blij van worden. Én dat goed te realiseren is.

Om tot zo’n technisch ontwerp te komen werken onze adviseurs en ingenieurs nauw met elkaar samen. Experts uit verschillende vakgebieden zitten daarbij samen aan tafel zodat we zeker weten dat we aan alle onderdelen en details hebben gedacht. Omdat we dagelijks contact hebben met mensen uit de markt, zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als het gaat om innovatie en duurzaamheid bijvoorbeeld. Maar ook als het gaat om klimaatadaptie, biodiversiteit en circulariteit. Zo ontwerpen en engineeren we met maximaal resultaat.

 

Ontwerpen en engineeren in 3D is straks niet meer weg te denken. Daarom hebben we ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in de 3D benadering van ruimtelijke ontwikkelingen en de realisatie van infraprojecten in BIM. 3D modellen en virtueel bouwen zijn erg waardevol. Zo kunnen we processen versnellen, faalkosten reduceren en meer draagvlak creëren. Om het communicatie- en participatieproces te ondersteunen vertalen onze 3D artists technische ontwerpen naar artist impressions, 360° beelden en Virtual Reality. Zo leveren we een krachtige en innovatieve bijdrage in de realisatie van projecten. Én bevorderen en stimuleren we integraal samenwerken.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Peter Aalders, teamleider

Bel 088 472 06 00
of mail p.aalders@hbadvies.nl