Om lekker te kunnen sporten

Sport en spel zijn al eeuwen dé bron van ontspanning. En goed voor lichaam en geest. We stimuleren sportieve activiteiten dan ook graag. Maar om goed te kunnen bewegen zijn wel goede faciliteiten nodig. Dus vertalen we sportbeleidsplannen op een slimme wijze naar daadwerkelijke initiatieven en acties. Onze kracht ligt met name in buitensportaccommodaties.

Of het nu gaat om een hockey-, voetbal-, tennis- of honkbalveld. En of er nu een geheel nieuw sportcomplex gerealiseerd of een sportveld gerenoveerd moet worden, onze adviseurs en ingenieurs hebben dé kennis en expertise. Bovendien houden we de technische ontwikkelingen rondom kunstgras, natuurgras of gravel goed in de gaten. En omdat wensen veranderen, praten we regelmatig met gebruikers van de velden. Zij weten vanuit de praktijk wat belangrijk is en waar bijvoorbeeld verbetering mogelijk is. Zo maken wij het verschil voor u en de sporters die uw velden gebruiken. Vanaf initiatief en ontwerp naar engineering en realisatie HB adviesbureau ontzorgt u hierbij.

HB Adviesbureau is actief lid van de branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC). Hét kennis- en innovatienetwerk voor de ontwikkeling en realisatie en het beheer van buitensportaccomodaties. We zijn dus uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En spelen hier bij de renovatie of nieuwbouw volledig op in.

Onze projecten

Heeft u vragen of wilt u direct contact?
Stel uw vraag aan Frank Miedema, projectleider

Bel 088 472 06 00
of mail f.miedema@hbadvies.nl