Projectleider Infra

Alkmaar / Amsterdam, 32-40 uur

Leidt jij onze projecten in goede banen? 

HB Adviesbureau richt zich op projecten op het gebied van gemeentelijke infrastructuur, sportvelden en sportaccommodaties, openbaar groen, recreatie- en natuurgebieden. We brengen de openbare ruimte duurzaam en toekomstbestendig tot leven. Lekker breed en altijd uitdagend.

Wat ga je doen als Projectleider Infra? 

De projecten doe je in opdracht van verschillende gemeenten. Maar ook projectontwikkelaars,  woningbouwcorporaties en aannemers behoren tot de opdrachtgevers.

Maar ook bijvoorbeeld projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties behoren tot de opdrachtgevers. In de rol van projectleider heb je de leiding (proces, inhoud en commercieel) over de voorbereiding en engineering van projecten op het gebied van gemeentelijke infrastructuur. Samen met onze opdrachtgevers ben je continu bezig met thema’s als duurzaamheid en circulariteit te implementeren in de projecten. Je bent daarnaast regelmatig betrokken bij de directievoering of contractbeheersing tijdens de realisatie van projecten.

Dit is HB Adviesbureau 

HB Adviesbureau is een dynamisch & veelzijdig advies- en ingenieursbureau. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Alkmaar ontwerpen, engineeren en adviseren we over de duurzame leefomgeving voor nu én later. Wij zetten onze brede kennis en expertise in bij ieder project waardoor het resultaat beter is dan verwacht. Onze medewerkers zijn trots op hun eigen werk. Plezier hebben in je werk, in de samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en samenwerkingspartners is voor ons een absolute must. Daarom vieren we successen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling via de HB Academy.

Alkmaar of Amsterdam? 

Deze functie wordt zowel aangeboden met standplaats Alkmaar als standplaats Amsterdam. Jij mag zelf bepalen waar je wilt gaan werken. In ons ruime en frisse kantoor in Amsterdam op IJburg of ons gezellige pand langs de ring van Alkmaar. Allebei mag natuurlijk ook!

Solliciteer direct

Wat verwachten we van jou? 

 • Afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je doet alles zelfstandig en stuurt een projectteam van adviseurs en ingenieurs aan;
 • Je communiceert makkelijk met anderen en het opbouwen van relaties geeft jou energie;
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitdagende en afwisselende projecten;
 • Bevlogen collega’s die gaan voor gezamenlijk resultaat;
 • Een organisatie waar plezier hebben in je werk voor op staat;
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De kans en ruimte om je te ontwikkelen via de HB Academy;
 • Laptop en smartphone zodat je ook thuis kan werken;
 • Leuke extra’s zoals korting op je abonnement bij de sportschool, vers fruit op kantoor, tankpas en een vrijdagmiddagborrel.

Ben jij onze nieuwe collega?

Voel jij je geroepen? We zijn benieuwd naar je! Via onderstaande button kun je rechtstreeks solliciteren. Heb je nog een vraag? Onze recruiter of de teammanager geeft je graag antwoord!

HB Adviesbureau streeft actief naar een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich welkom voelt. Wij nodigen daarom iedereen die zich kan vinden in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer direct

Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert?
Neem gerust even contact op met Ruud Zonneveld, directeur

Bel of app 06 537 187 10
of mail r.zonneveld@hbadvies.nl