Senior Bodemadviseur

Alkmaar / Amsterdam, 32-40 uur

Zoek jij het tot de bodem uit?

Alles begint bij de bodem! Of het nu een herinrichting is van een woonwijk, het aanleggen van een sportveld, het realiseren van natuurvriendelijke oevers, rioleringswerkzaamheden of wadi’s voor klimaatadaptatie. We zijn dan ook volledig ingericht om de vele vraagstukken op het gebied van bodemonderzoek en/of saneringen aan te pakken.

Wat ga je doen als Senior Bodemadviseur?

Je werk begint bij het inventariseren van de klantvraag, om daarna de onderzoeks- of saneringsopzet op te zetten en de offerte te maken. Je begeleidt de milieukundig begeleider(s) tijdens uitvoering van saneringen onderhoudt contact met klanten voor vervolgopdrachten. Daarnaast ben je ook een vraagbaak over jouw specialisatie voor onze interne collega’s.

Dit is HB Adviesbureau

HB Adviesbureau is een dynamisch en veelzijdig advies- en ingenieursbureau. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Alkmaar ontwerpen, engineeren en adviseren we over de duurzame leefomgeving voor nu én later. Wij zetten onze brede kennis en expertise in bij ieder project waardoor het resultaat beter is dan verwacht. Onze medewerkers zijn trots op hun eigen werk. Plezier hebben in je werk, in de samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en samenwerkingspartners is voor ons een absolute must. Daarom vieren we successen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling via de HB Academy.

Alkmaar of Amsterdam?

Deze functie wordt zowel aangeboden met standplaats Alkmaar als standplaats Amsterdam. Jij mag zelf bepalen waar je wilt gaan werken. In ons ruime en frisse kantoor in Amsterdam op IJburg of ons gezellige pand langs de ring van Alkmaar. Allebei mag natuurlijk ook!

Solliciteer direct

Wat verwachten we van jou? 

 • Opleiding op Hbo-niveau gericht op milieu en/of civiel, een fysische geografische opleiding of een technische wetenschappelijke opleiding;
 • Aantal jaar relevante werkervaring op het gebied van bodemonderzoek en –sanering;
 • Je hebt het vermogen om je in te leven in de wensen en eisen van de opdrachtgever;
 • Je kunt sturen op processen en planning;
 • Je maakt correct gebruik van taal en gebruikt een heldere opbouw en structuur in rapportages.

Wat je van ons kunt verwachten.

 • Bevlogen collega’s die gaan voor gezamenlijk resultaat;
 • Een organisatie waar plezier hebben in je werk voor op staat;
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De kans en ruimte om je te ontwikkelen via de HB Academy;
 • Uitdagende en afwisselende projecten;
 • Laptop en smartphone zodat je ook thuis kan werken;
 • Leuke extra’s zoals korting op je abonnement bij de sportschool, vers fruit op kantoor, tankpas en een vrijdagmiddagborrel;

Ben jij onze nieuwe collega?

Voel jij je geroepen? We zijn benieuwd naar je! Via onderstaande button kun je rechtstreeks solliciteren. Heb je nog een vraag? Onze recruiter of de teammanager geeft je graag antwoord!

HB Adviesbureau streeft actief naar een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich welkom voelt. Wij nodigen daarom iedereen die zich kan vinden in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer direct

Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert?
Neem gerust even contact op met Jolanda Visscher

Bel 088 472 06 00
of mail j.visscher@hbadvies.nl