HB Adviesbureau opent nieuwe vestiging op IJburg in Amsterdam

9 januari 2019
HB Adviesbureau opent nieuwe vestiging op IJburg in Amsterdam HB Adviesbureau opent nieuwe vestiging op IJburg in Amsterdam Zoom

Door de toenemende projecten in Amsterdam en omgeving ontstond de wens bij HB Adviesbureau om een nieuwe vestiging te openen in dat werkgebied. Amsterdam is ‘booming’ en ons bedrijf is daar graag bij in de buurt. Zo zijn wij ook voor onze meer zuidelijke klanten beter bereikbaar.

Een locatie in Amsterdam heeft extra aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers. Op dit moment hebben wij erg interessante vacatures voor projecten in die regio. Zo kunnen toekomstige collega’s profiteren van een kleinere afstand tussen wonen en werken en kunnen wij onze groeiambitie vervullen. Kijk op onze website werken en leren. 

HB Adviesbureau heeft zeer bewust gekozen voor een vestiging op IJburg. De locatie is goed bereikbaar met auto en het OV. Het is een moderne omgeving met winkels, restaurants en havens: een bruisende plek met vele mogelijkheden! Zeker voor de nieuwe generaties ingenieurs.

Delen